Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De Kantoorhond: documentaire in oktober te zien bij de NPO

  •  
05-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
650 keer bekeken
  •  
kantoorhond_1

© KRO-NCRV / Hazazah Pictures

De documentaire van Iris Grob onderzoekt of 'kantoorhonden' de stress op de werkvloer verlagen of daar juist vooral voor meer onrust zorgen.

Op maandag 16 oktober kun je bij de NPO kijken naar de documentaire De kantoorhond. De documentaire draait om een bedrijf dat honden toelaat in hun kantoortuin - mits de dieren door de keuring komen – in de hoop de werkstress te verlagen. De honden zijn op kantoor om mee te knuffelen en moeten zorgen voor sociale verbinding. Aan de andere kant blaffen ze wel tijdens vergaderingen, gaan ze geheel hun eigen gang op de werkvloer en piepen ze onophoudelijk als ze willen eten of hun behoefte moeten doen. Is de kantoorhond dé oplossing om stress te verlagen of zijn de dieren ergerlijke bronnen van onrust in de moderne kantoortuin? De kantoorhond werd geregisseerd door Iris Grob en kwam tot stand in het kader van Teledoc Campus.

De kantoorhond is op maandag 16 oktober om 23.19 uur te zien op NPO 2.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief