Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Curb Your Enthusiasm S09 start op 1 oktober

  •  
11-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
curb-your-enthusiasm
Op 1 oktober komt Larry David terug naar zender HBO met het negende seizoen van Curb Your Enthusiasm.
De fans moesten lang wachten op de terugkeer van de serie, want seizoen acht kwam in 2011 ten einde. Pas vorig jaar werd bekend gemaakt dat er in 2017 een negende seizoen ging komen. Curb Your Enthusiasm is een semi-geïmproviseerde komedie, waarin David gestalte geeft aan een aangedikte versie van zichzelf; een voormalige televisieschrijver (hij leunt nog altijd op het succes dat hij ooit had met Seinfeld ), die totaal niet met mensen overweg kan. Voor het negende seizoen keren onder anderen de vaste castleden Cheryl Hines ( Son of Zorn ), Jeff Garlin ( Handsome ) en Susie Essman (Bolt) terug. Daarnaast zal komiek J.B. Smoove (The Millers) in de nieuwe afleveringen een wat grotere rol krijgen.
Met tachtig afleveringen is Curb Your Enthusiasm momenteel de langstlopende komedie van HBO. Bij ons in Nederland zijn de eerste acht seizoenen nu te bekijken bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief