Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Curb Your Enthusiasm S09 onthult een trailer

  •  
12-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Curb your Enthusiasm
Larry David uit zijn ongenoegen in de trailer voor het negende seizoen van Curb Your Enthusiasm.
De HBO-serie was een behoorlijke tijd (6 jaar) afwezig, maar keert op 1 oktober terug met nieuwe afleveringen. David geeft in Curb Your Enthusiasm gestalte aan een aangedikte versie van zichzelf. Hij leunt nog steeds op het succes dat hij ooit had als (mede)bedenker van Seinfeld (het personage George Costanza werd op hem gebaseerd) en kan totaal niet overweg met mensen. In de trailer zien we hem onder meer bekvechten met een rechter en een verkoopster die te enthusiast is met haar parfum aanvallen. De beelden onthullen verder ook Breaking Bad -acteur Bryan Cranston (ooit de tandarts in Seinfeld) als Larry's psychiater. Andere al bevestigde gastrolspelers zijn Carrie Brownstein, Jimmy Kimmel, Nick Offerman, Elizabeth Banks, Lauren Graham, Ted Danson en Mary Steenburgen.
Ook Cheryl Hines ( Son of Zorn ), Jeff Garlin ( Handsome ) en Susie Essman (Bolt) zullen weer te zien zijn. Curb Your Enthusiasm is in Nederland nu in zijn geheel te bekijken bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief