Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Connie Britton te zien in 9-1-1 van Ryan Murphy

  •  
05-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Connie Britton
Connie Britton ( Nashville ) is gecast in de serie 9-1-1 van Ryan Murphy en Brad Falchuck.
De actrice hielp het tweetal eerder met de succesvolle lancering van American Horror Story , want ze speelde ooit de vrouwelijke hoofdrol in het allereerste seizoen van de anthologie getiteld Murder House. Daarnaast had ze ook nog een rolletje in het eerste seizoen van het eveneens zeer succesvolle American Crime Story , dat ging over de rechtszaak tegen O.J. Simpson. Beide series werden geproduceerd door Murphy en Falchuck, die zich met hun nieuwe project 9-1-1 nu zullen richten op het stressvolle werk van de ‘first responders’ bij de politie, de brandweer en de medische hulpverlening. Volgens de geruchten zal Britton straks gestalte geven aan een telefoniste bij het alarmnummer. Eeder werden Peter Krause (Six Feet Under) en Angela Bassett (American Horror Story) al gecast in 9-1-1.
Britton is binnenkort ook nog te zien in de nieuwe serie SMILF. Het eerste seizoen van American Horror Story en het eerste seizoen van American Crime Story staan op Netflix.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief