Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chris Rock: Tamborine is nu te zien op Netflix

  •  
14-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chris Rock Tamborine
Tamborine is de nieuwe theatershow van komiek Chris Rock en zijn eerste tv-special in tien jaar tijd.
Rock liet al zijn oude specials (van Big Ass Jokes uit 1994 tot Kill the Messenger uit 2008) uitzenden door betaalkanaal HBO. Eind 2016 tekende de komiek echter een contract bij Netflix, dat zijn volgende twee specials mag vertonen. Gisteren werd bekend gemaakt dat de eerste van de twee (Tamborine) vanaf 14 februari (vandaag dus) te streamen zou zijn. Tamborine werd opgenomen in Brooklyn, het stadsdeel van New York waar Rock - zoals te zien was in de sitcom Everybody Hates Chris - opgroeide. Rock praat in de show onder meer over vaderschap, ontrouw en de Amerikaanse politiek. De regie van Tamborine was in handen van Bo Burnham, die ook zelf op Netflix te zien is met zijn eigen special Make Happy. Netflix betaalde naar verluidt 40 miljoen dollar voor de specials van Rock, waar ook Amazon en Hulu in geïnteresseerd waren.
Overigens is Rock binnenkort ook met zijn goede vriend Adam Sandler te zien in de Netflix-film The Week Of , die op 27 april bij de streamingdienst in première gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief