Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Budget van The Irishman blijft maar oplopen

  •  
13-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
The Irishman
De Netflix-film van Martin Scorsese is op weg de duurste productie uit de loopbaan van de regisseur te worden.
The Irishman heeft het Netflix-record van Bright (budget van 90 miljoen dollar) al verbroken. Volgens de website Deadline heeft het budget voor de film de grens van 140 miljoen dollar inmiddels overschreden en men verwacht dat de kosten alleen nog maar gaan oplopen. The Irishman vertelt het waargebeurde verhaal van gangster Frank Sheeran (Robert De Niro). In de film blikt een oude Sheeran terug op verschillende perioden in zijn leven. De Niro en andere personages zullen voor deze flashbacks jonger gemaakt worden door middel van dezelfde peperdure techniek die werd gebruikt voor de film The Curious Case of Benjamin Button. Mede daardoor werd in eerste instantie een budget van 125 miljoen dollar ingecalculeerd, maar dat bleek toch te weinig. De duurste film die Scorsese tot nu toe maakte was Hugo (budget van 150 miljoen dollar).
Naast De Niro zijn straks ook Al Pacino (zijn eerste samenwerking met Scorsese), Joe Pesci en Harvey Keitel te zien. The Irishman verschijnt in 2019 exclusief op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief