Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bright: tweede trailer voor Netflix-film

  •  
26-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bright
Na Suicide Squad werkte regisseur David Ayer opnieuw met Will Smith aan de film Bright.
Met een budget van 90 miljoen dollar is Bright de duurste Netflix-film tot nu toe. De thriller speelt zich af in een alternatieve wereld, waarin de mensheid de aarde deelt met magische wezens als orks en elven. We volgen twee agenten in dienst bij de politie van Los Angeles; de menselijke Ward (Smith) en de ork Jakoby (Joel Edgerton uit Loving en It Comes At Night ). Tijdens een patrouille stuiten ze op de elf Tikka (Lucy Fry), die in het bezit is van een extreem krachtige toverstaf. Aangezien verschillende partijen het magische wapen uit alle macht in hun bezit proberen te krijgen, is het aan Jakoby en Ward om dat te voorkomen. De cast van de film bestaat verder nog uit onder anderen Noomi Rapace ( The Girl with the Dragon Tattoo ) en Edgar Ramirez ( American Crime Story ).
Bright werd geschreven door Max Landis, bekend van Chronicle, American Ultra en de BBC-serie Dirk Gently met Elijah Wood. Bright is vanaf 22 december exclusief te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief