Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bright: trailer voor duurste Netflix-film

  •  
13-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bright
Volgende week vrijdag kun je op Netflix kijken naar de fantasievolle politiethriller Bright.
Met een budget van 90 miljoen dollar is Bright momenteel de duurste Netflix-film, hoewel de VOD-dienst onlangs 125 miljoen dollar verstrekte aan Martin Scorsese, voor het in 2019 te verschijnen The Irishman. De film werd door acteur Will Smith omschreven als Training Day ontmoet The Lord of the Rings. De regie was in handen van David Ayer, de regisseur van politiefilms als Street Kings en End of Watch, die eerder met Smith werkte aan Suicide Squad. Ayer was tevens de scenarist van het eerdergenoemde Training Day, maar Bright werd op papier werd gezet door Max Landis (Chronicle, American Ultra). De film speelt zich af in een wereld die veel lijkt op de onze, maar met een groot verschil; mensen leven hier zij aan zij met magische wezens. Daryl Ward (Smith) wordt gekoppeld aan de eerste niet-menselijke agent (Joel Edgerton) bij de LAPD.
Bright heeft verder nog bijrollen voor Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) en Lucy Fry (11.22.63). De actiefilm wordt op vrijdag 22 december vrijgegeven op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief