Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bridget Jones: alle films komen naar Videoland

  •  
15-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
279 keer bekeken
  •  
Bridget Jones

© StudioCanal / Miramax

Het derde deel in de reeks romkoms met Renée Zellweger ontbreekt momenteel op Netflix.
In maart verschijnen alle drie de films uit de Bridget Jones-reeks bij Videoland. Actrice Renée Zellweger geeft in de verfilming van de verhalen van Helen Fielding gestalte aan de naar ware liefde hunkerende dertiger die teveel drinkt en rookt. In de eerste twee delen moet ze de afweging maken tussen twee potentiële partners: Mark Darcy (Colin Firth) en Daniel Cleaver (Hugh Grant). In de derde film ontbreekt Hugh Grant, maar is Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) te zien als Jack Qwant, de mogelijke vader van haar nog ongeboren baby. Overigens liet Zellweger al weten dat ze - mocht ze gevraagd worden - Bridget Jones zeker nog een vierde keer zou willen spelen. Mocht je de actrice een keer in een compleet andere rol willen zien, dan kun je terecht bij What/If op Netflix.
Bridget Jones's Diary (2001), Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) en Bridget Jones's Baby (2016) verschijnen op 6 maart bij Videoland.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief