Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

BoJack Horseman krijgt vijfde seizoen

  •  
22-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Het depressieve paard BoJack Horseman komt terug naar Netflix met een vijfde seizoen.
Het vierde seizoen van de animatieserie werd eerder deze maand door Netflix vrijgegeven en kon wederom rekenen op uitstekende kritieken. De komst van de vijfde reeks werd bekend gemaakt op social media, door middel van een filmpje waarin BoJack een aantal berichtjes ontvangt van een 'clingy Netflix exec', die hem laat weten dat hij binnenkort weer op de set wordt verwacht. Will Arnett (ook op Netflix te zien Arrested Development en Flaked ) is in de serie te horen als het titelpersonage. BoJack Horseman was ooit de ster van de populaire sitcom Horsin' Around, maar kampt inmiddels met allerlei neuroses. Met hulp van onder anderen zijn huisgenoot Todd (Aaron Paul) en de Persische kat Princess Carolyn (Amy Sedaris) probeert hij er weer uit zijn diepe dal te klimmen.
Het vijfde seizoen van BoJack Horseman moet in 2018 op Netflix verschijnen. Bekijk onze recensie van het vierde seizoen en lees meer over de intromuziek van de animatieserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief