Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bloed en geweld in trailer voor Blood Drive

  •  
26-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
BLOOD-DRIVE
Auto’s verbruiken een macabere brandstof in Blood Drive. Bekijk de trailer voor de ode aan de smerige grindhouse-films van weleer.
De serie speelt zich af in de 'verre toekomst van 1999' waar een gebrek aan brandstoffen heeft gezorgd voor een postapocalyptisch landschap in de stijl van Mad Max. De laatste nog niet corrupte agent (Alan Ritchson uit Teenage Mutant Ninja Turles) moet noodgedwongen samenwerken met de femme fatale Grace (Christina Ochoa uit Animal Kingdom ). Samen nemen ze deel aan een dodelijke racewedstrijd met auto’s die inmiddels bloed (‘instead of going green, we went red’) als brandstof gebruiken. Voor elke aflevering wordt een klassiek grindhouse-element gebruikt als inspiratie. Zo zien we in de dertien afleveringen van het eerste seizoen onder meer kannibalen, monsters en cults opduiken. James Roland (Weeds, Mad Men) is de bedenker en producent van de serie.
Blood Drive lijkt op iets dat thuishoort op het El Rey Network van Robert Rodriguez (Planet Terror), maar is echter afkomstig van zender Syfy. De serie gaat op 14 juni in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief