Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Blade Runner 2049 heeft volledige trailer

  •  
09-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1061753966
Harrison Ford keert terug als Rick Deckard in Blade Runner 2049. Het vervolg verschijnt op 5 oktober in de bioscoop.
De originele Blade Runner werd begin jaren 80 geregisseerd door Ridley Scott ( Alien: Covenant ). Scott treedt voor deze sequel aan als producent, maar liet de regie aan Denis Villeneuve, die vorig jaar het voor acht Oscars genomineerde Arrival maakte. Het verhaal speelt zich af in het futuristische Los Angeles, waar een nieuwe Blade Runner (Ryan Gosling) jacht maakt op synthetische Replicants. Een oud geheim zet hem op het spoor van zijn verdwenen voorganger (Ford). Bijrollen zijn er voor Jared Leto, Robin Wright en de Nederlandse actrices Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen. Hampton Fancher (Blade Runner) schreef het scenario voor de sequel in samenwerking met Michael Green, die momenteel met Bryan Fuller de serie American Gods in goede banen leidt.
Blade Runner werd destijds gebaseerd op het boek Do Androids Dream of Electric Sheep van Philip K. Dick. Amazon werkt aan een Philip K. Dick-serie getiteld Electric Dreams.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief