Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Blacklist: vooruitblik op het vijfde seizoen

  •  
25-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Blacklist
Komende woensdag gaat in Amerika het vijfde seizoen van The Blacklist van start op NBC.
James Spader (Boston Legal) is in de misdaadserie te zien als Raymond ‘Red’ Reddington, een crimineel op het ‘most wanted’-lijstje van de FBI. Red geeft zich echter over, onder de voorwaarde dat hij samen met agent Elizabeth Keen (Megan Boone) criminelen die op zijn zogenaamde ‘blacklist’ staan op mag sporen. NBC startte vorig jaar met een spin-off met Famke Janssen en Ryan Eggold getiteld The Blacklist: Redemption , maar deze werd niet verlengd met een tweede seizoen. Daarom zal Eggold (Tom Keen in de serie) zich voor het vijfde seizoen toch weer bij de cast van The Blacklist voegen. Vaak gaat een nieuw seizoen van The Blacklist bij ons in Nederland van start op RTL5, wanneer ze in Amerika ongeveer halverwege zijn. Meestal komen de afleveringen echter al wat eerder naar Videoland.
Het vijfde seizoen van The Blacklist gaat 27 september van start op NBC. Bekijk hieronder alvast wat promo's en sneak peeks en neem een kijkje achter de schermen bij seizoen vijf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief