Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Black Mirror: trailer voor aflevering USS Callister

  •  
06-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Black Mirror
Netflix onthulde de trailer voor de aanstaande Black Mirror-aflevering USS Callister.
De exacte plotdetails worden geheim gehouden, maar USS Callister is een soort eerbetoon aan de Star Trek-franchise, die momenteel (de series althans) in zijn geheel op Netflix te zien is. De kapitein van de USS Callister wordt gespeeld door Jesse Plemons, bekend van zijn rollen in Friday Night Lights, Breaking Bad en het tweede seizoen van Fargo. Verder zijn er nog rollen voor Cristin Milioti, Jimmi Simpson en Michaela Coel. De regie was in handen van Toby Haynes (Doctor Who). Elke aflevering van het vierde seizoen van Black Mirror heeft nu een eigen trailer. Eerder zagen we al voorproefjes op Arkangel , Crocodile , Black Museum , Hang the DJ en Metalhead. Alle afleveringen van de nieuwe reeks werden wederom geschreven door seriebedenker Charlie Brooker. Het vierde seizoen heeft nog altijd geen releasedatum.
Star Trek is weer populair; naast Discovery op Netflix en de Star Trek-spoof The Orville op Fox, zou J.J. Abrams met Quentin Tarantino in gesprek zijn over een nieuwe Star Trek-film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief