Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Big Bang Theory met 2 seizoenen verlengd

  •  
21-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3530994260
Het zat er al aan te komen en zender CBS maakt het nu officieel; The Big Bang Theory krijgt een elfde en een twaalfde seizoen.
Hoofdrolspelers Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard) en Kunal Nayyar (Rajesh) tekenden onlangs allemaal een contract voor nog in ieder geval 2 jaar. Na het tiende seizoen lopen echter ook de contracten van Melissa Rauch (Bernadette) en Mayim Bialik (Amy) af. Volgens Deadline zijn ook zij dichtbij een verlening, hoewel dat nog niet concreet is. Beide actrices werden in het derde seizoen geïntroduceerd als gastrolspelers, maar werden in het vierde seizoen toegevoegd aan de vaste cast. Momenteel verdienen Rauch en Bialik zo’n 175.000 dollar per aflevering, terwijl de overige vaste castleden inmiddels ongeveer een miljoen dollar per aflevering ontvangen. Parsons, Galecki, Cuoco, Helberg en Nayyar lieten onlangs weten een gedeelte van hun salaris, zo’n 100.000 dollar per aflevering, in te willen leveren, om zo een salarisverhoging voor Rauch en Bialik mogelijk te maken.
CBS bestelde onlangs ook een eerste seizoen van een spin-off getiteld Young Sheldon. Die prequel-serie debuteert volgend jaar op televisie en zal dan telkens na een aflevering van The Big Bang Theory worden uitgezonden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief