Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Between Two Ferns wordt Netflix-film

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Between Two Ferns
Zach Galifianakis keert terug als host en verder zouden ook Peter Dinklage en Keanu Reeves te zien zijn.
Between Two Ferns begon in 2008 als een webserie die de ultra-goedkope talkshows van de Amerikaanse 'public access' televisie op de hak nam. Zach Galifianakis speelde een wat aangedikte versie van zichzelf en interviewde hele beroemde gasten in een minimale setting. Zo voerde hij ongemakkelijke gesprekken met Justin Bieber, Brad Pitt, Bruce Willis en zijn The Hangover-collega Bradley Cooper. Ook de segmenten met politici als Barack Obama en Hillary Clinton werden erg goed bekeken. Volgens The Hollywood Reporter is Netflix nu begonnen aan de productie van een Between Two Ferns-film. De website bericht dat Peter Dinklage, Keanu Reeves en David Letterman in de film te zien zullen zijn. Ook Ed Helms en Bradley Cooper hebben hun medewerking  toegezegd.
Between Two Ferns is onderdeel van Funny or Die, het productiebedrijf van Will Ferrell en Adam McKay. Wanneer de film op Netflix verschijnt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief