Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Best. Christmas. Ever!: romantische kerstfilm komt in november naar Netflix

  •  
24-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
329 keer bekeken
  •  
BCE_Unit_03599R

© Scott Everett White / Netflix

Charlotte (Heather Graham) brengt samen met haar gezin de kerst door bij een oude vriendin (Brandy Norwood) die een perfect leven lijkt te leiden.

Ook dit jaar heeft Netflix weer een romantische kerstfilm in aantocht: zangeres Brandy Norwood (Queens) geeft in Best. Christmas. Ever! gestalte aan Jackie, die elk jaar rond de feestdagen een indrukwekkende kerstnieuwsbrief rondstuurt waar haar oude vriendin/rivaal Charlotte (Heather Graham) jaloers van wordt. Wanneer Charlotte rond de feestdagen per toeval in de sneeuw bij Jackie voor de deur staat, wil ze bewijzen dat het leven van Jackie lang niet zo perfect is als dat ze zelf doet voorkomen. Jason Biggs (American Pie) heeft een bijrol als de partner van Charlotte. De regie van de film was in handen van Mary Lambert (Pet Sematary), die eerder al de kerstfilm A Castle for Christmas met Brooke Shields maakte voor Netflix.

Best. Christmas. Ever!verschijnt 16 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief