Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Barry: nieuwe HBO-serie van en met Bill Hader

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry
Bill Hader (Saturday Night Live) is een huurmoordenaar / acteur in de teaser voor Barry.
Hader geeft gestalte aan het titelpersonage, een voormalige marinier die inmiddels de kost verdient als huurmoordenaar, maar het eigenlijk gehad heeft met zijn werk. Wanneer hij voor een klus naar Los Angeles moet, besluit hij daar zijn geluk te beproeven als acteur – een uitgangspunt dat een klein beetje doet denken aan Get Shorty. Hader schreef de serie samen met Alec Berg, die vooral bekend is van zijn werk aan Silicon Valley , ook te zien op HBO. Daarnaast besloot de SNL-veteraan de serie ook nog eens zelf te regisseren. Bijrollen zijn er voor Stephen Root (NewsRadio) als Barry’s opdrachtgever, Henry Winkler (Happy Days) als een acteerdocent en Sarah Goldberg (Hindsight) als een actrice die Barry kennis laat maken met de theaterwereld.
Barry gaat in het voorjaar in première op HBO. Naast Saturday Night Live was Hader op tv nog werkzaam als schrijver en acteur voor onder meer South Park en Documentary Now!.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief