Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Arrested Development krijgt vijfde seizoen

  •  
19-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3528997195
Netflix heeft het vijfde seizoen van Arrested Development officieel aangekondigd. In 2018 komen er nieuwe afleveringen.
De komische serie draait om de excentrieke familie Bluth, met aan het hoofd de door Jason Bateman gespeelde Michael. De familie bestaat verder nog uit zijn zoon George Michael (Michael Cera), zijn vader George Sr. (Jeffrey Tambor), zijn moeder Lucille (Jessica Walter), zijn broers George Oscar (Will Arnett) en Buster (Tony Hale), zijn zus Lindsay (Portia de Rossi) en zijn zwager Tobias (David Cross). De complete cast komt terug voor het nieuwe seizoen en het is volgens Netflix de bedoeling dat de familie deze keer als geheel weer wat meer samen te zien is. In het vierde seizoen van de serie verschoof elke aflevering de focus weer naar een andere familielid, waarbij alle episodes tegelijkertijd plaatsvonden.
Arrested Development was eerst te zien op Fox, maar werd na drie seizoenen overgenomen door Netflix. Ron Howard, die in de serie ook de voice-over doet, zal opnieuw produceren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief