Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Apple bestelt scifi-serie van Ronald D. Moore

  •  
19-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
apple-logo
Star Trek-veteraan Ronald D. Moore gaat met Apple in zee voor een nieuwe dramaserie.
Apple heeft direct een compleet seizoen besteld van de nog titelloze serie, die zich afspeelt in een wereld waarin de ruimtewedloop tussen de Verenigde Staten en de Sovjetunie nog steeds in volle gang is. Moore zal de serie gaan ontwikkelen in samenwerking met Fargo -producenten Matt Wolpert en Ben Nedivi. Over de cast en de releasedatum is nog niets bekend. Moore begon zijn carrière als schrijver voor Star Trek-series als Deep Space Nine, Voyager en The Next Generation, allemaal te zien op Netflix. Vervolgens werkte hij nog aan Carnival, Roswell en de herstart van Battlestar Galactica. Momenteel is hij de showrunner van het tijdreisdrama Outlander , waarvan de eerste seizoenen op Netflix te zien zijn. Hij is tevens als producent en scenarist betrokken bij Philip K. Dicks Electric Dreams , dat bij ons in Nederland naar Amazon komt.
Het project van Moore wordt de derde originele serie van Apple. Eerder kondigden ze een serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon en gloednieuwe Amazing Stories aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief