Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Annihilation: trailer voor aanstaande Netflix-film

  •  
15-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANNIHILATION
De film Annihilation van Alex Garland ( Ex_Machina ) komt in 2018 exclusief naar Netflix.
Die Netflix-release geldt echter niet voor Amerika, waar de film nog wel wordt uitgebracht in de bioscoop en studio Paramount inmiddels de eerste trailer heeft vrijgegeven. Daarin reist een bioloog ( Natalie Portman ) af naar een mysterieus gebied genaamd Area X, waar moeder natuur een volledig nieuwe weg lijkt te zijn ingeslagen. Met de deelnemers aan de vorige expedities liep het telkens slecht af, maar toch besluit Portmans personage om met een nieuw team Area X te betreden, in de hoop om zo haar comateuze man (Oscar Isaac) te kunnen redden. Annihilation verschijnt op 23 februari in de Amerikaanse bioscopen en gaat zeventien dagen later in de rest van de wereld in première op Netflix. Netflix sloot onlangs ook een deal met filmstudio New Line voor de nieuwe Shaft-film met Samuel L. Jackson, die een gelijksoortige release krijgt.
Alex Garland liet weten enigszins teleurgesteld te zijn in het feit dat de film buiten Amerika geen bioscooprelease krijgt, maar is wel blij met het hele grote bereik van de VOD-dienst.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief