Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Annihilation mogelijk exclusief naar Netflix

  •  
08-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
annihilation_teaser_trailer_paramount_pictures_1
De bioscoopfilm Annihilation met Natalie Portman komt mogelijk toch exclusief naar Netflix.
Paramount zou (via Universal) Annihilation oorspronkelijk op 22 februari uitbrengen in de Nederlandse bioscopen, maar volgens de website Deadline staat de studio nu op het punt om een deal te sluiten met Netflix. De film verschijnt in februari nog wel in de Amerikaanse bioscopen, maar zou vervolgens in de rest van de wereld zeventien dagen na die première op Netflix verschijnen. Annihilation is de film waar scenarist Alex Garland (28 Days Later, Sunshine, Dredd) zijn succesvolle regiedebuut Ex_Machina mee opvolgt. Het verhaal draait om een expeditie naar een van de buitenwereld afgesloten gebied waar de natuur vreemde dingen laat gebeuren. Met de onderzoekers die zich in het gebied begaven liep het telkens slecht af, maar een bioloog (Natalie Portman) is vastbesloten om haar daar verdwenen echtgenoot (Oscar Isaac) terug te vinden.
Netflix sloot eerder een gelijksoortige deal met New Line voor de rechten van de nieuwe Shaft-film , die ook zeventien dagen na de Amerikaanse bioscooprelease in de rest van de wereld op Netflix zal verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief