Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Amazon kondigt Black America aan

  •  
02-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Will Packer
Na The Man in the High Castle verkent Amazon opnieuw een alternatieve tijdlijn met Black America.
Het drama is afkomstig van producenten Will Packer (Straight Outta Compton) en Aaron McGruder (The Boondocks). Het verhaal speelt zich af in een wereld, waarin de Afrikaanse slaven in Amerika na de afschaffing van de slavernij ter compensatie de macht hebben gekregen over de staten Louisiana, Mississippi en Alabama. Daardoor is in het zuiden de soevereine natie New Colonia ontstaan. New Colonia onderhoudt al anderhalve eeuw een moeizame relatie met de Verenigde Staten, waar het uiteindelijk steeds slechter gaat. Black America was een jaar lang in alle stilte in ontwikkeling bij Amazon, maar met de controverse rond HBO’s Confederate , vonden de makers het tijd om iedereen op de hoogte te brengen.
Tijdens de laatste aflevering van Game of Thrones werd er de hashtag #NoConfederate al snel trending op Twitter. HBO liet vervolgens weten dat ze hopen dat alle criticasters nog even wachten met het vellen van hun oordeel, totdat de nieuwe serie meer concreet is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief