Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Amazon bestelt The Boys van Supernatural-maker

  •  
11-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
the boys
Amazon bestelt een eerste seizoen (acht afleveringen) van de stripverfilming The Boys.
De serie werd bedacht door Eric Kripke ( Supernatural , Timeless ), die straks ook aantreedt als showrunner. Seth Rogen en Evan Goldberg zullen de afleveringen regisseren. De originele stripreeks liep van 2008 tot 2012. In de boeken besluit een groep genaamd The Boys om corrupte superhelden die misbruik maken van hun status als beroemdheden uit de weg te ruimen. De stripreeks werd bedacht door Garth Ennis en Darick Robertson. Ennis is tevens bekend van de comic Preacher , die ook werd verfilmd door Rogen en Goldberg. Preacher werd onlangs nog verzekerd van een derde seizoen. Dat betekent dat Rogen en Goldberg het steeds drukker gaan krijgen, want naast Preacher op AMC en straks The Boys op Amazon, start volgende week ook hun nieuwe serie Future Man bij Hulu. Ze beginnen in het voorjaar aan de opnamen van The Boys.
The Boys was jarenlang in ontwikkeling als bioscoopfilm en ook zender Cinemax probeerde de strip al eens te verfilmen voor tv. Het eerste seizoen zal in 2019 op Amazon verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief