Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Altered Carbon: teaser voor serie van Netflix

  •  
06-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Altered Carbon
Joel Kinnaman (The Killing) is te zien in het futuristische Altered Carbon van Netflix.
De sciencefictionserie is een adaptatie van het boek van Richard K. Morgan en speelt zich af in een verre toekomst, waarin het mogelijk is om de menselijke geest te digitaliseren en op een ‘corticale disk’ te zetten, die vervolgens in een nieuw lichaam geplaatst kan worden. De verhaallijn volgt soldaat Takeshi Kovacs (Kinnaman), wiens bewustzijn na zijn dood al eeuwenlang gevangen wordt gehouden. Hij wordt weer teruggebracht om onderzoek te doen naar de moord op de schatrijke Laurens Bancroft (James Purefoy, de moordenaar uit The Following). Terwijl het onderzoek vordert, merkt Kovacs dat zijn eigen verleden nog niet klaar met hem is. De eerste van de in totaal tien afleveringen van Altered Carbon werd geregisseerd door Miguel Sapochnik, die eerder afleveringen van Game of Thrones schoot, waaronder Battle of the Basterds en Hardhome.
Altered Carbon is vanaf 2 februari te zien op Netflix. De teaser opent met een commercial voor Psychasec, het bedrijf dat in de serie verantwoordelijk is voor 'menselijke hoesjes'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief