Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Alfonso Cuarón maakt serie met Casey Affleck

  •  
20-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Casey Affleck krijgt de hoofdrol in een nieuwe tv-serie van regisseur Alfonso Cuarón.
Er is weinig bekend over het nog titelloze project, maar de website Deadline claimt dat het gaat om een horrorserie, waarin de oorsprong van een sekte centraal staat. Cuarón zal de serie schrijven, regisseren en produceren. Affleck zal eveneens aantreden als producent. Het wordt de eerste hoofdrol op televisie voor de acteur, die eerder zijn HBO-serie Lewis and Clark (waarin hij te zien zou zijn naast Matthias Schoenaerts) halverwege de productie in zag storten. Affleck won onlangs een Oscar voor Manchester by the Sea en is tevens bekend van films als Ocean's Eleven, Gone Baby Gone en het binnenkort in Nederland te verschijnen Ghost Story. De Mexicaanse Cuarón had in Amerika succes met Children of Men en Gravity. Hij was eerder (mede)bedenker en producent van de NBC-serie Believe.
De serie van Affleck en Cuarón is afkomstig van het productiebedrijf Anonymous Content ( Mr. Robot ). Verschillende zenders en VOD-diensten zouden al interesse getoond hebben.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief