Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Achter de schermen bij The Defenders

  •  
15-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Defenders
Marvel onthulde een nieuwe featurette voor The Defenders, dat komende vrijdag op Netflix verschijnt.
The Defenders is een cross-over reeks, waarin alle Marvel-helden met een eigen serie op Netflix samenkomen. In 2015 werd er afgetrapt met Charlie Cox ( Boardwalk Empire ) als Matt Murdock in Daredevil. Niet veel later volgde Krysten Ritter ( Breaking Bad ) in Jessica Jones. Vervolgens kregen ook Mike Colter ( The Good Wife ) als Luke Cage en Finn Jones ( Game of Thrones ) als Iron Fist eigen series. Hun individuele series krijgen ook allemaal een tweede seizoen. Daredevil is zelfs alweer toe aan zijn derde reeks. Maar eerst moet New York nog even gered worden in het eerste seizoen van The Defenders. In het filmpje leggen de acteurs uit hoe hun personages er aan de start van de cross-over voorstaan.
The Defenders wordt in goede banen geleid door Douglas Petrie en Marco Ramirez, eerder de showrunners van seizoen twee van Daredevil. De reeks bestaat uit acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief