Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

A Family Affair: trailer voor Netflix-film met Nicole Kidman

  •  
29-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
297 keer bekeken
  •  
Family Affair

© Tina Rowden / Netflix

Zara (Joey King) raakt in paniek wanneer haar moeder (Nicole Kidman) een relatie krijgt met haar oude baas - en Hollywoodster - Chris (Zac Efron).

Nicole Kidman maakte de laatste jaren talloze uitstapjes naar televisie (The Undoing, Lioness, Expats), maar was nog nooit te zien in een Netflix-productie. Daar komt binnenkort verandering in met A Family Affair, waarin ze te zien is met Zac Efron (die eerder met haar acteerde in de film The Paperboy) en Joey King (The Kissing Booth). In de romkom wordt Zara (King) geconfronteerd met de onverwachte romance tussen haar moeder (Kidman) en haar oude baas - en Hollywoodster - Chris (Efron). Dit leidt tot ongemakkelijke situaties waarin ze alle drie moeten omgaan met de complexiteit van liefde, seks en identiteit. De regie was in handen van Richard LaGravenese, bekend van Beautiful Creatures en P.S. I Love You. A Family Affair is niet de enige Netflix-productie waarin Kidman te zien zal zijn: de actrice werkt momenteel ook met regisseur Susanne Bier (The Undoing) aan de op Netflix te verschijnen mysterie-serie The Perfect Couple.

A Family Affair verschijnt vrijdag 28 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief