Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

13 Reasons Why is populairste serie op Twitter

  •  
24-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13 reasons why
Netflix geeft nooit kijkcijfers vrij, maar op Twitter blijkt 13 Reasons Why de populairste serie van het jaar tot nu toe.
Volgens website Variety werd er sinds de release op 30 maart maar liefst 11 miljoen keer over de show getweet. De serie liet daarmee The Vampire Diaries en The Walking Dead achter op plek twee en drie. Hannah is het personage waar het meest over getweet werd, gevolgd door Clay en Jeff. Tegelijkertijd zagen ook de individuele castleden van 13 Reasons Why hun volgers op Twitter enorm toenemen. Christian Navarro (Tony in de serie) had voor de release 625 volgers, maar heeft er inmiddels 90.000; een stijging van ruim 13.000 procent. 13 Reasons Why wordt geproduceerd door Selena Gomez, zelf toevallig de meest gevolgde persoon op Instagram. De dramaserie draait om de zelfmoord van de jonge Hannah (nieuwkomer Katherine Langford) en een aantal geluidsopnamen die ze achterliet voor haar klasgenoot Clay (Dylan Minnette).
Lees ook onze recensie van 13 Reasons Why en beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief