Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Seizoen 17 Aflevering 5

27-04-2014
In aflevering vijf zit Jett Rebel bij Tim en Victoria aan de Spuiten en Slikken-desk. Jan gaat op pad met twee mannen die in de jaren '70 heroïne gedeald hebben en zelf gebruikte op de Zeedijk. Hoe ging dat toen in z'n werk en hoe heeft heroïne hun leven beïnvloed. Deskundige Tom Nabbe legt uit of heroïne net als in de VS een opmars maakt of dat het in Nederland nog steeds als een 'loser drugs' wordt gezien. Verder checkt Geraldine het verhaal van een man die al vijftien jaar prostituees bezoekt en zegt geen behoefte te hebben aan een relatie omdat hij voldoende heeft aan de dames van lichte zeden. In de serie Paul zien we hoe Paul na het instake-gesprek onwel wordt en een aantal keer in elkaar zakt. Uiteindelijk wordt de ambulance gebeld.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.