Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo maak je veilig seksfilmpjes

  •  
13-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2041 keer bekeken
  •  
plaatie voor dingen
Filmpjes maken als jij en je moppie naakt dingen doen. Frikandellen in de frituur stoppen. Met jullie blote handen palingvissen. Of als jullie een wedstrijdje mosselkussen houden. Vet leuk om vast te leggen. Maar je wil natuurlijk niet met je blote ster op internet staan. Snappen we. En daar is nu een oplossing voor!
Best veilig
Nathan Kot uit Nieuw-Zeeland heeft namelijk een app ontwikkeld. En met die app kan je filmpjes maken. En die filmpjes kan je alleen bekijken als de ander toestemming geeft. De app heet Rumiki. Waarom weten we niet. De app had gewoon Fapp moeten heten. Meest gemiste kans ooit. Maar de app is verder wel heel handig dus.
Hoe werkt het
Je download de app. Je moppie doet hetzelfde. Dan stel je een paar dingen in, zoals je naam en een wachtwoord. Vervolgens koppel je jullie telefoons via een QR-code. En dan is het tijd om billetjes, vagina’s, piemels en boobies te filmen. En vervolgens kan je die filmpjes dus alleen terugkijken als de ander via de app toestemming geeft. En met die toestemming kan je het filmpje één keer bekijken. Maar als je toestemming hebt gegeven en je bedenkt je. Dan kan je die toestemming ook weer intrekken. Handig toch?
Oppassen
Nou is dit natuurlijk alsnog niet 100% veilig. Je kan natuurlijk altijd nog het scherm van je telefoon opnemen als je het filmpje afspeelt. Maar veel veiliger wordt het niet. Dus uit voorzorg alsnog ons advies bij blote dingen filmpjes: Als je iets deelt, hoofd buiten beeld! #geenhoofd
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.