Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Wist je dit over de clit?

10 nov 2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5699 keer bekeken
  •  
#flamoesfeitjes_3947707043.png
Als een chick opgewonden wordt, krijgt de clit een erectie doordat de zwellichamen vollopen met bloed. Maar er schuilt nog veel meer achter die roze skittle. De dikke girlboner is slechts het begin!
Groter dan een pik!
De clit kan tot 15 cm diep in het lichaam doorlopen. Langer dan de gemiddelde penis dus. #topjevandeijsberg
Orgasmemachine
Er zitten meer dan achtduizend (!!) zenuwuiteinden in de clit. Twee keer zoveel dan in de eikel. Chicks kunnen hierdoor meerdere keren achter elkaar klaarkomen. #slajeslag

Plezierkier
Het enige nut van de clit is het vrouwelijk genot. Net een vent dus, die clit. Leuk om te hebben, maar alleen nuttig om jou te pleasen.
Verhuis de clit
Je kan de clit operatief dichterbij de vagina laten plaatsen. De vrouw van Napoleon deed dit omdat ze geloofde hierdoor vaginaal klaar te komen. Niet gelukt. Dat zou ons ook niet lukken, als je die kabouterkop kreunend boven je ziet hangen.
Groeispurt
De grootte van het genotsknopje ligt aan de leeftijd van de vrouw. Een clit van ongeveer 35 jaar oud is vier keer (!!) zo groot dan die van een puber.

Verschillende soorten en maten
De grootte of vorm van de clit heeft geen invloed op het klaarkomen. Elk deurbelletje heeft hetzelfde aantal zenuwuiteinden. Een grote clit is alleen wel makkelijker vindbaar!
Het is net een lul
Net als de penis heeft de clit een eikel (zichtbare deel), voorhuid (clitoriskap) en een schacht! Jammer dat die schacht van binnen zit. Anders kon je de clit rukken. #fapfapfap

Sleutel tot haar…
Het woord ‘clitoris’ komt van het Griekse woord voor sleutel. Wie goed genoeg friemelt mag naar binnen. #sesamopenu
Iedereen had ooit een clit
Ook jij! En je vader! En de buurman. Elke penis begon als clitoris, omdat de foetus die eerst ontwikkelt. Wanneer het kind een jongen wordt groeit het tot een penis.
Koosnaampjes
Roze skittle, deurbel, genotsknopje, kale man in een bootje, de c-spot, kikkererwt, rozenknopje, kersenpitje. De clit kent vele aliassen. Hoe noem jij deze kleine orgasmemachine?
 Hoe je die clit nou écht triggert? Zo!

Meer over dit onderwerp