Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Waar laat je je spermakwakje?

  •  
03-10-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
64172 keer bekeken
  •  
waar laat je je kwakje goed formaat
Je ligt op je kamer. Niemand kan je storen. Je bent een beetje aan het niksen en bedenkt je: laat ik even lekker aan mijn pik trekken. Kan gewoon, is heel normaal. Maar, waar laat je die dot sperma die eruit spuit als je klaarkomt? Je wil niet dat je moeder elke week vraagt waarom je steeds yoghurt in je bed smeert. En een volgekwarkte onderbroek aantrekken is ook geen feestje. Je kan er natuurlijk je pikhaar mee stijlen. Opgedroogde sperma werkt prima als gel. Alleen is dat best wel smerig. Tijd dus om alle opties op een rijtje te zetten.
Papiertjes
Tissues, wc-papier, vochtige doekjes, keukenrol. Logisch, simpel maar effectief. Papiertje bij de hand, genotsknots in je hand, en gaan met die banaan. Vaak is het net wat dikkere keukenpapier minder plakkerig bij het afvegen dan een stukje dun wc-papier, dat moet je zelf maar uitproberen. Je kan hem ook om je piel wikkelen en dan gaan rukken. Dan spuit je er rechtstreeks in en heb je geen rotzooi. Wel in de verte spuiten? Dan werkt een vochtig doekje erg goed.
Nattigheid
Ga fappen onder de douche, makkelijk! En even echt een momentje voor jezelf. Waar het ook terechtkomt, je spoelt het zo weg. Wel even opletten: bij te warm water stolt je sperma. Spuit dus niet over je voeten heen want dan sta je daar, met klonterige kwak tussen je tenen. Probeer dus op het putje te mikken.
Sokken
De welbekende klassieker: de oude sok. Ideaal als je halve paren hebt. Dan is die ene sok die je overhoud in ieder geval nog ergens goed voor. Gooi hem wel even in de was na gebruik. Of gewoon in de prullenbak.
Window wanker
Uit het raam. Dat je daar niet eerder aan dacht! Vogels schijten toch ook overal. Niemand die gaat kijken of dat witte prutje op de schutting van de buurvrouw nou wel echt van een duif is. Kijk wel even goed of er niet iemand onder je raam doorloopt. Verder is voor het raam met de gordijnen open sjorren is ook geen aanrader.
Kwakbak
In de wasbak. Staand rukken is misschien niet het allerfijnste. En als er een spiegel boven hangt kan het zijn dat je af en toe je eigen cumkop aankijkt. Kan ook best geil zijn als dat je ding is. Maar praktisch is het in ieder geval! Terwijl je sausje door het putje drupt kun jij meteen je lul wassen. Gebruik dan wel even koud water want zoals eerder gezegd gaat sperma stollen van warm water.
In de pot
De wc. Je kan zittend gaan fappen en rechtstreeks in de pot mikken. Of je blijft lekker staan en doet het vanaf daar. Probeer hoe dan ook goed te richten. Veeg het daarna allemaal even schoon met wc-papier en ga door met je leven. Dit werkt prima op je werk of school. Even lekker ontspannen!
Faplap
In een handdoek. Oftewel de faplap. Ook een gouwe ouwe. Houd hem bij de hand om je zaad direct op te vangen. Je kunt hem ook op je buik leggen en zo op je buik klaarkomen. Probeer in dit geval wel zo te richten dat je niet te ver spuit en je oog raakt. Is niet zo fijn namelijk. Spoel hem vervolgens goed uit of gooi hem in de was. Zorg in ieder geval dat ie niet rechtop gaat staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.