Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Vrouwen geilen op mannen die niet lachen

  •  
28-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
338 keer bekeken
  •  
met je smoelbek
Hoe moet je kijken om zo sexy mogelijk voor de dag te komen? Dat is dus een vet belangrijke levensvraag. Niet echt. Maar wel interessant om te weten. Dus deden onderzoekmensen een onderzoek onder zo’n 1.000 mannen en vrouwen. En nu weten ze wat voor bek je moet trekken om ervoor te zorgen dat het andere geslacht denkt: ‘jou zou ik doen!’.
Hoe dan?
De onderzoekertjes lieten de deelnemers honderden foto’s zien van het andere geslacht. En de mensen op die foto’s keken op drie verschillende manieren: gelukkig (brede glimlach), trots (opgeheven hoofd en borst vooruit) en beschaamd (kop omlaag en wegkijken). En die foto’s moesten ze een rating geven van ‘gadverdamme’ tot ‘bespring me nu’. En op basis daarvan trokken ze een paar conclusies.
Venus en Mars
En als man moet je blijkbaar niet vet breed glimlachen. Gaan vrouwen niet zo lekker op. Maar als vrouw moet je juist wél glimlachen. Mannen worden daar hitsig van. Lekker omgekeerd wereldje. Klein belangrijk detail van het onderzoek: er werd puur gekeken naar seksuele aantrekkingskracht. Of je diegene zou doen dus. En niet of je vette verkering wil.
Scoren
Dusss.. als je een nieuw wipmaatje wil regelen als chick: verander al je boze foto’s in blije bekkies. En als man precies andersom. Of het ook werkt tijdens een avondje stappen weten we niet. Moeten jullie zelf even onderzoeken. En laat het ons dan ook even weten! #dikkedankje
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.