Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Van licht krijg je een ODOL

  •  
02-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
393 keer bekeken
  •  
#LIGHTSABER_3898553170.png
Is jouw yoghurtbuks uitgespoten? Trap je haar liever je bed uit dan dat je eroverheen gaat? Neuk je alleen omdat het moet en niet omdat het kan? Dan komt dat door die donkere rukbunker van je. Volgens dit onderzoek is wakker worden in een donker hol namelijk fataal voor je neuklust.
38 mannen met de seksdrive van een panda werden in twee groepen verdeeld. De ene helft werd behandeld met fel ochtendlicht. En de andere helft met minder fel ochtendlicht. Wat blijkt? Fel ochtendlicht vergroot duidelijk het verlangen naar sappige punani’s!
Na een behandeling van twee weken was het testosterongehalte zelfs verdubbeld. Gingen de stengels weer steigeren. En waren de proefkonijnen drie keer zo geil!
Eerder vertelden we al dat het slappe zwans probleem komt door  vitamine D tekort . En dat je daarom in de zomer het liefst de ballen uit je broek neukt. Want zonlicht enzo. Maar als je iedere ochtend een half uur met je bakkes voor een daglichtlamp  gaat zitten. Word je dus ook een geile donder.
Ruk die verduisteringsgordijnen dus van je muur. Hang zo’n lamp aan je wekker. En je slurf verandert weer in een gretige mosseljager. #DikkeODOL
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.