Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Sugarbabies: dit moet je weten

  •  
16-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
6663 keer bekeken
  •  
suikerbieten tattas
Sugarbabies zijn geen mensen die niet naar buiten durven in de regen. Of werknemers van een snoepwinkel. Nee, het zijn gewoon chicks (of gasten, maar vooral chicks) die daten met rijke mannen (of vrouwen, maar vooral mannen) in ruil voor geld, reisjes en cadeaus.
Het verschil
Je kan verkering hebben met een rijke man die je geld, reisjes en cadeaus geeft. Maar dan ben je natuurlijk niet meteen een sugarbaby. Nee, sugarbabies hebben vaak geen verkering, maar een deal met hun sugardaddies. Zij houden de man gezelschap en hij betaalt haar in de vorm van geld, cadeaus en reisjes etc. Bij de ene deal komt er een beetje naakte acrobatiek kijken. Maar dat is niet altijd zo. En het kan natuurlijk uiteindelijk verkering worden, maar dat is niet per se het doel van sugardating.
Wie zijn die chicks dan?
Dat kan iedereen zijn. Maar vaak zijn het aantrekkelijke jonge vrouwen of mannen. In Nederland is een groot deel van de sugarbabies student. Een grote site merkte zelfs een dikke groei in het aantal leden dat student was nadat de stufi een lening werd. Duizenden studenten betalen dus met dit, laten we het werk noemen, hun studie en kopen en doen ze leuke dingen. Een ander deel van de chicks werkt en doet het voor de leuk erbij. En sommigen doen het fulltime en leven van hun sugardaddies. En dan bedoelen we ook echt sugardaddies omdat het er meerdere zijn. Zoals we eerder zeiden is er geen verkering, dus hebben veel sugarbabies meerdere mannen. En mannen hebben weer meerdere chicks.
En wie zijn die suikerpapa’s?
Als je het op zijn Nederlands uitspreekt moet je waarschijnlijk een beetje kotsen. Daarom noemen we het op zijn Nederlands vaak gewoon suikerooms. Ook dan kan er eventueel een klein kotsje in je mond komen, want incest. Dus laten we het gewoon op zijn Engels houden: sugardaddies. Klinkt toch iets chiller. Maar de vraag was: wie zijn dat precies?
De ene sugardaddy heeft verkering, de ander is getrouwd en er zijn natuurlijk ook vrijgezelle mannen. Wat ze in ieder geval gemeen hebben is: ze hebben geld over. En dat geld besteden ze graag aan knappe (jonge) vrouwen en mannen. De ene man wil gewoon leuk gezelschap. En anderen willen vooral seks. Dit verschilt per persoon. En dit wordt vaak vooraf duidelijk aangegeven om misverstanden te voorkomen. Vaak ontmoeten ze hun sugarbabies via speciale websites voor sugardating. We kunnen hier wel voorbeelden geven, maar dat is reclame en jullie weten best hoe je ze vindt.
Hoe werkt het
De chicks en mannen maken beiden een account aan op een sugardatingsite. De mannen die zich aanmelden moeten natuurlijk genoeg geld hebben. Als je geen cent te makken hebt dan heb je er niks te zoeken. En de chicks moeten vooral leuk gezelschap zijn. Vervolgens werkt het zoeken van een match ongeveer hetzelfde als op andere datingsites.
Het enige verschil is dat zodra er contact is gemaakt er ook vaak een deal wordt gesloten in de vorm van een mondelinge overeenkomst. Er zullen vast ook mensen met contracten aankomen, maar dat is waarschijnlijk niet altijd het geval. Deze deal kan online of tijdens het daten worden gesloten. Het gaat erom dat er wordt vastgelegd wat de sugarbaby van haar sugardaddy krijgt en andersom. Het doel is niet altijd om uiteindelijk verkering te krijgen, maar vooral om leuk en goed gezelschap te hebben, gezellig te daten of seks in ruil voor geld, cadeaus, etc. Het draait om verwend worden of juist iemand verwennen en in de watten leggen.
Is dit sekswerk?
Daar verschillen de meningen over. Een paar dagen gelden gooiden we een poll online waarin we die vraag stelden . En op het moment dat we dit artikeltje tikken zegt 57 procent van wel en 43 procent van niet.
Dinsdag 20 maart zit er een item over sugarbabies in onze uitzending en dan gaan wij er verder op in. Even kijken dus!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.