Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Interview met een sugarbaby

  •  
19-03-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
6782 keer bekeken
  •  
artiekeltsjee voor extra
Evy (20) is sinds een paar maanden sugarbaby. Dinsdag vertelt zij in de uitzending haar verhaal en zie je hoe ze Emma klaarstoomt voor haar eerste date met een sugardaddy. Hieronder vertelt ze alvast over haar leven als sugar baby.
“Het begon op school. Je kent het wel, het studentenleven, een dure studie. Mijn vriendinnen en ik grapten; “laten we gewoon een sugardaddy zoeken”. En toen dacht ik, waarom eigenlijk niet? Ik schreef me in en kreeg meteen een dikke lading reacties. Ook van vreemde kerels waar je echt niks mee wilt. Op de site val ik op omdat ik zo jong ben. En er zijn veel mannen die alleen op zoek zijn naar seks. Dus je moet wel sterk in je schoenen staan als je dat niet wilt. Maar dat sta ik.
Waar ligt jouw grens?
Eén van de eerste vragen die gesteld wordt, is wat je van elkaar verwacht. De meesten gooien het dan meteen op seks. Die filter ik eruit, zo hou je de leuke over. Daar kan je echt een band mee opbouwen en die zijn oprecht geïnteresseerd in je. Mijn grens ligt bij een kus op de mond. Verder wil ik niet gaan. Soms probeert iemand een ’n tongzoen te stelen tijdens een date maar dat kap ik af.
Wat doe je dan met je suikerooms?
Ik heb nu vier suikerooms, die ik wekelijks of één keer in de twee weken zie. Dan gaan we wat drinken, lunchen, shoppen, wandelen of naar de sauna. Het zijn oudere, drukke mannen, die geen zin hebben in een relatie of daar geen tijd voor hebben. Maar wel af en toe een girlfriend experience willen. Ze vinden het leuk om voor iemand te zorgen, leuke dingen te doen en eens een gesprek te hebben met iemand anders. Ik ben een luisterend oor voor ze en mij kunnen ze lekker verwennen. Ik vraag geen bedrag en noem geen prijs. Dat voelt raar; ik ben geen escort. Ik laat het hun zelf bepalen, maar krijg wel bijna altijd cash. Eén keer heb ik lingerie gekregen. Op mijn profiel staat dat ik iemand zoek die me ondersteunt met mijn studie.
Wat houd jij eraan over?
In een maand verdien ik zo’n 800 euro. Het laagste bedrag dat ik voor een date heb gekregen is 50 euro, voor een uurtje wandelen in het bos. Toch lekker verdiend. Ik heb ook nog een normaal baantje ernaast; voor de extraatjes is het leuk. Mijn omgeving weet er niet vanaf, alleen wat huisgenoten en vriendinnen. Eentje vindt het niet eerlijk geld verdienen. Thuis bij mijn familie ben ik het kleine, lieve meisje, dan denk ik niet over mijn ‘werk’ als suikernichtje na. Met mijn suikerooms ben ik mijn alter ego. Al die aandacht van mannen is spannend. Ik schreef me in voor het geld maar nu zie ik hoe leuk sugardating eigenlijk is. Je komt op zoveel nieuwe plekken, ontmoet veel nieuwe mensen. Ik zie het als een spannende sociale ervaring. En het luxeleventje kan verslavend zijn.
Wat voor mannen kom je tegen?
Mijn suikerooms zijn gewone, Nederlandse mannen. De een is accountant, een ander huisjesmelker. Het zijn echt geen superrijke zakenmannen, meer een beetje middenmoot. Ik zou geen liefdesgevoelens voor ze kunnen krijgen. Het zijn niet mijn types. Vaak zijn het toch niet echt aantrekkelijke mannen die op de sites zitten. Sommige hebben een gezin en appen stiekem met mij. Iemands vrouw had het tijdens het chatten half door. Dat gaf een kick, het heeft iets. Een andere man was wat ouder en had een zoon van mijn leeftijd. We gingen wat drinken en hij vertelde dat hij zich elke week liet nemen met een voorbinddildo door een sugarbaby. Daar heb ik geen tweede keer mee afgesproken. Toen dacht ik: ik ben de grootste nachtmerrie voor elke getrouwde vrouw, omdat ik ook zo jong ben.
Heeft het je veranderd?
Ik ben anders naar mannen gaan kijken. Wat als ik een bekende tegenkom op de site, mijn vader of een oom? Als ik ooit zelf getrouwd ben zou ik overwerken nooit meer geloven. Omdat ik zelf iemand was die ervoor zorgde dat hij moest overwerken, ook al gebeurt er tussen mij en mijn suikerooms niks seksueels. Het is een misverstand dat alle sugarbabies seks hebben voor geld. Als ik zo ver zou gaan zou ik het mezelf niet kunnen vergeven. Door dit misverstand durf ik het ook niet aan mijn familie te vertellen. Ik kom uit een dorp waar veel gepraat wordt en heb geen zin in geroddel.
Heb je nog tips voor sugarbabies?
Doe dit alleen als je sterk in je schoenen staat. Je krijgt veel rare verzoeken dus blijf bij jezelf. Filter goed en geef aan wat je grenzen en verwachtingen zijn. Ik ken genoeg meiden die toch intiem gaan, die het extra geld te verleidelijk vinden. Het kan ook moeilijk zijn om nee te zeggen tijdens een date, dus dat moet je wel kunnen. Laat verder altijd iemand weten waar je bent, stuur je GPS-locatie door. En spreek de eerste keer op een publieke plek af, want je weet nooit zeker wie je treft. Mijn huisgenoten weten van mijn ‘bijbaan’ en ik laat het hun altijd weten als ik op een date ga. Verder: stel je op als een high class prinsesje, een echt meisje. Als je op een normale date gaat probeer je al je goede kanten te laten zien en te lachen om grapjes, dus doe dat ook. Dan verdien je het meeste. Als je niet openminded bent, dan past het denk ik niet bij je. Maar voor mij is het een superleuke, spannende manier om de wereld te ontdekken en wat bij te verdienen.”
Evy heeft vooralsnog alleen maar positieve ervaringen, maar het kan ook goed fout gaan. Dinsdag 20 maart zit ze bij ons in de uitzending, maar ook vertelt een ex-sugarbaby over haar traumatische sugardating-ervaring. Kijken dus dinsdag rond 22:00 uur naar NPO 3. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.