Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Sperma in je smoothie

  •  
18-01-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2982 keer bekeken
  •  
Sperma in je drankje
Met zaad kan je veel doen. Baby’s maken bijvoorbeeld, om maar even iets te noemen. Maar je kan ‘t ook in je smoothie gooien. Of op je gezicht smeren. Wacht. Whut? Jazeker. En de 29-jarige Tracy doet het allemaal! 
Vers zaad
Al die #fitgirls gooien ’s ochtends een groene smoothie in hun mik. Maar Tracy doet er nog even een schepje bovenop. Een schepje vers zaad om precies te zijn. Volgens de Youtuber is het goed voor je immuunsysteem én je humeur. “Ik was altijd heel moe. Nu heb ik bakken energie én mijn humeur is veel beter!” Wij zien alleen maar voordelen! 
Vriendendienst
Tracy is single, dus moet ze het van haar vrienden hebben. Ze kreeg haar beste vriend zo ver dat hij zijn yoghurtbuks regelmatig in een bakkie leegschudt. De bakkies kwak bewaart Tracy vervolgens doodleuk in de koelkast tussen de groenten. Klein detail: Tracy is overtuigd vegan. Ehhh. Maar Tracy: mannenmelk is ook gewoon een dierlijk product! Haar zaadleverancier had in het begin wel even zijn bedenkingen bij het plan. “Ik dacht dat ze zichzelf zou bezwangeren met m’n zaad.” Toen hij hoorde dat Tracy het alleen op haar gezicht zou smeren en doorslikte vond hij ’t allemaal best. #diepindefriendzone #heeldiep
‘Schat, wil je me onderspuiten?’
Ze drinkt het niet alleen op, ze smeert het ook nog eens op haar bakkes.
Ze is trouwens niet de enige… Wekelijks een facial houdt de huid soepel en gehydrateerd. Hoe? Een bakkie met een kwakkie, een dikke klodder op de vingers en smeren maar! Het kan trouwens nog verser. Skip dan het bakkie en laat het witte goud rechtstreeks uit je yoghurtbuks tot je komen. Een stralende huid en een stralende man gegarandeerd!
Receptje:
1 grote gesneden rijpe banaan 
1 gesneden appel 
½ kopje verse jus d’orange 
1 eetlepel sperma 
Geïnspireerd? Zorg dan dat het zaad in elk geval te pruimen is! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.