Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Hoe je sperma wél lekker krijgt!

  •  
17-01-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20535 keer bekeken
  •  
lekker zoetig zaad
Niet iedereen staat te springen om een mondvol sperma. Kunnen we enigszins begrijpen. Het smaakt niet bepaald naar je grootmoeders appeltaart. Toch kun je het bearnaisesausje wel wat smakelijker krijgen. Met o.a. kaneel, ananassap en citroen!
Kijk. Nu kunnen we met z’n allen heel boos gaan roepen:  “Slikken is vies!”   en “Mijn bitch slikt niet!”  Maar we kunnen ook samen de schouders eronder zetten. En er iets aan doen.
Sperma is namelijk niet alleen heel handig om baby’s mee te produceren. Je krijgt er o.a. ook een Prodent-smoel van. En een strakker huidje dan Patty Brard. In haar jongere Playboy-harige-poes-jaartjes dan. Dat is niet iets wat wij in een jolige redactievergadering hebben bedacht. Maar bewezen!
# Slikken bitch
Slikken is dus in principe geen bad idea. Waarom het alleen smaakt alsof het zeven dagen in een potje in een muffe Lowlands-tent onder de snikkelhete zon heeft gestaan? 
Dat komt waarschijnlijk omdat de eigenaar van het kawkje te veel knoflook, asperges, kool, eiwitten en alcohol heeft geconsumeerd. Andere redenen waarom het als de dood smaakt zijn: roken, drugs, en geen lichaamsbeweging. Die kaaskrans heeft gewoon met slechte hygiëne te maken.
# Sweet it up!
Wat je daarom NU ACCUUT in je boodschappenmandje moet knallen? Kaneel, ananassap, bosbessen, kiwi’s, citroen, pepermunt, en tarwegras! Daarmee krijg je die snikkelstroop wél zo zoet als die Kermit de Kikkertaart die je toen op je 10 e  verjaardag kreeg. Naja, bijna dan.
Brian L. Steixner, MD, directeur van het Instituut voor de Men’s Health heeft nog een gouden tip:
"Twee liter water per dag drinken! En veel selderij en komkommers eten. Die krijgen het watergehalte van sperma weer op peil".
Sperma bestaat namelijk voor een groot deel uit water. 95 tot 98 procent is volgens meneer Steixner namelijk helemaal geen sperma. Grappig feitje: de mannelijke kaasfondue werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als onzichtbare inkt.
Wij weten in ieder geval wat de pot vanavond schaft! Grootmoeders groente- en fruitmand!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.