Spuiten en Slikken

Eau d’After: het parfum voor een feestje

29-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
217 keer bekeken
  •  
Eau d'After
Ecstasy parfum. Jawel, het bestaat. Maar het is niet te vinden in de winkels. De overheid heeft deze parfum ‘gelanceerd’ zodat de gewone burger de odeur van ecstasy labs kan herkennen. Na het parfum te hebben geroken kan ook jij mogelijke labs in de buurt opsporen. Maar wat is er nou leuk aan een ecstasy lab opsporen? Een goede after vinden, daar heb je meer aan. Maar waar? Niet getreurd, dit wordt makkelijker dan ooit met onze parfum ‘Eau d’After!’ Als jij deze odeur ruikt, weet je dat er in de buurt een goed feestje gaande is. De ingrediënten zijn onder andere peuken, MDMA, raketijsjes, smintjes en alcohol. Volg de geur en voor je het weet sta je linksvoor in een onbekende woonkamer. We namen de proef op de som en vroegen onze collega’s of ze de geur van een goede after herkennen.
Afterparfum
Foto: Eau d'After 

Thijs

Wat ruik je?`
Is dit wel veilig? Ik weet in wat voor bedrijf ik werk dus wat er allemaal in kan zitten. Ik ben echt bang dat ik oude pis ga ruiken. Laat me ruiken. Oh nee, wacht. Dit is geen oude pis. Als het pis zou zijn, dan zou het nieuwe pis zijn.
Heb je dit eerder geroken?
Dat weet ik eigenlijk niet.
Waar is deze parfum van gemaakt denk je?
Iets met sinaasappel. Het heeft wel iets herkenbaars. Een beetje zoetzuur ruikt het. Is het echt een oude pis? Ik kan het niet thuisbrengen.
Het is de geur van een after. Had je dit herkend?
Ja, nu je het zegt. Eigenlijk wel.

Tim

Wat ruik je?
Dat ruikt lekker. Ik ruik fruit. Ik ben niet zo gevoelig voor geur maar volgens mij ruik ik ook iets van drank.
Heb je dit eerder geroken?
Nee. Het trekt ook een beetje weg. Het kan ook zijn dat ik het gewoon niet meer ruik omdat ik het te vaak heb geroken. Dat kan ook hè, dat je neus aan een geur went.
Waar is deze parfum van gemaakt denk je?
Ik denk fruit. Ik vind het niet vies.
Het is de geur van een after. Had je dit herkend?
Nee. Ik vind het lekkerder ruiken dan dat.

Eva

Wat ruik je?
Heb je dit zelf gefabriceerd? Het ruikt wel fris en lekker. Maar het ziet er ranzig uit. Ik durf het niet echt aan te raken.
Heb je dit eerder geroken?
Nee het is niet dat ik denk ‘wow dit ken ik!’
Waar is deze parfum van gemaakt denk je?
Eerst vond ik het fris ruiken maar nu wordt het een beetje muf. Is dit slootwater? Of nee, is het tabak? Ik vind het een hele gekke geur. Ik kan het moeilijk plaatsen en dat kan ik niet uitstaan. Iets van rubber misschien?
Het is de geur van een after. Had je dit herkend?
Ah, dat snap ik wel! Vandaar ook die aslucht. Het ruikt wel lekker maar het vervaagt. Dat is ook op een after.
Delen: