Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De swaffelcompetitie

  •  
09-11-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
5023 keer bekeken
  •  
#pikslingeren_704798744.png
Swaffelen, iedere man doet het weleens. En terecht! De pik is niet alleen langwerpig zodat hij in puni’s past. Nee, dat is ook zodat er geswaffeld kan worden. 
Je kan het natuurlijk bij luchtswaffelen aka helikopteren houden. Maar dat gaat vervelen. Een échte swaffelaar wil meer. En dat snappen wij. Daarom presenteren wij: De Swaffelcompetitie! Maak een scorebord met je maten en gaan met die vleesbanaan.
Om te beginnen!
Met je kale kopkaasdop tegen alles aanslingeren is smerig. Hepatitis, herpes of aids heb je zo aan je snikkel hangen. Voor je aan de swaffelslag gaat trek je eerst een piksok aan. Wel zo hygiënisch. En dan kan je aan slag! 
Nationale monumenten (5 punten per monument)
Oké, niet alle. De Taj Mahal moet je overslaan. Dat schijnt niet te mogen. En Willy wordt vast niet blij van een swaffelsessie tegen Paleis Huis ten Bosch. Of juist wel. Misschien swaffelt hij er zelf flink op los? Na die dab is niks meer zeker.
Je plafondlamp (5 punten per lamp)
Hiervoor moet je een beetje acrobatisch zijn. Dan is het prima te doen. Backflipje en páts tegen de hanglamp! Inbouwspotjes zijn lastiger. Misschien als je twee ladders tegenover elkaar zet en pik first omhoogklimt? Kan best! Maar doe voorzichtig. Als je voor de ladders kiest is het verstandig om een swaffelsitter bij je te hebben. #safeswaffeling 
Alle doelen waar ballen in gaan (1 punt per doel)
Hockeydoel, voetbaldoel, een basket of golf put. Het kan allemaal, zolang er maar een bal in hoort! Geeft je meteen een goed excuus. “Ik haalde mijn ballen eruit.” Een basket telt trouwens dubbel. Die krengen hangen hoog!
Snelheidsborden (snelheid/10 = punten)
Deze vereist creativiteit. Of een enorme lul. Die bordjes hangen namelijk hoog en de paal telt niet. Neem dus een swaffelbuddy mee en ga op zijn schouders staan. Alleenstaande pikswingers kunnen met een trappetje de straat op. 
Je maten (5 punten per keer)
Juist, je loopt zelf ook gevaar. Dat is het risico van de swaffeltitie. Ben je net rustig je veters aan het strikken, krijg je ineens een pikslap op je wang. Alleen headshots tellen trouwens. Anders ben je nooit meer veilig. #vanjevriendenmoetjehethebben
Het drumstel (10 punten)
Eén keer met je tampeloeres op de drum petsen telt niet. Je moet minimaal het padoempatsss deuntje swaffelen. Of maak er een dikke solosessie van. In dat geval krijg je 10 punten per 30 seconden!
Kabouters (3 punten per stuk)
Sommige tuinen hebben enorme kabouterinvasies. Daar staan complete kaboutergezinnen je aan te staren. Met hun harkjes, kruiwagentjes en schepjes. Alsof zij de baas zijn ofzo. Snel die tuin in, pets met je toompje tegen de gnoompjes en door! #puntmutspiemelen
Je vriendin/scharrel/neukertje (10 punten p.p.)
Juist! Nou moet je natuurlijk niet woest met je pik op d’r wang kletsen. Tenzij zij daarop kickt natuurlijk. Een subtielere aanpak is tijdens doggystyle met je dop op d’r bil petsen. Dan kan je hem ook afvinken. 
Geen bewijs = niet gebeurd
Voor iedere swaffel moet bewijs geleverd worden. Dit kan een foto, video of getuige zijn. Anders telt het niet. En iedere maand wordt de swaffelaar van de maand gekroond tot ‘Koning Swaffel’. Nog zo’n titel die vet erkend wordt door instanties enzo. #happyswaffeling
Delen: