Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De lekkerste livestreams van dit weekend

24-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
287 keer bekeken
  •  
PEGGY

Yes! Het is weer weekend. En helaas kunnen we nog steeds nergens heen. Maar niet getreurd, met de onderstaande livestreams haal je de kroeg, club of het festival gewoon naar je eigen woonkamer toe. Lekker praktisch. Dus zet het bier alvast koud, hier gaan we: 


1. Boiler Room
Boiler Room ken je waarschijnlijk van festivals en feestjes. Deze organisatie verzorgt daar opnames van sets, die je vervolgens op hun YouTube-kanaal terug kan kijken. De Boiler Room setjes van Carista, Job Jobse en Folamour zijn favoriet op de Spuiten en Slikken redactie. Maar het leuke is dat Boiler Room in het weekend ‘streaming from isolation’ host. Dat zijn livestreams vanuit de huizen van bekende dj’s. Zaterdag onder anderen op het programma: niemand minder dan Peggy Gou

2. Vunzige Deuntjes 
Draai je heupen los! Vrijdagavond nemen dj Irwan, Gowtu en dj Wef de livestream van Vunzige Deuntjes over. En dit alles vanaf het zonnige dakterras van het Nachtlab complex in Amsterdam-West. Als dat geen gezellige boel wordt. 

3. Patrick Topping
Met deze man achter de draaitafel, kan het sowieso niet zo snel fout gaan. Afgelopen ADE hostte hij nog een heel dik feest in Amsterdam Centraal. Maar dat kan nu even niet dus vandaar is deze set live vanuit z’n eigen woonkamer. Vrijdagavond om 19:00 uur begint het feestje

4. Pussy Lounge
Ben je wat meer van de hardere muziekstijlen? Dan heeft Pussy Lounge je back. De dagelijkse B2S Homesessions stream van Pussy Lounge bestaat niet alleen uit muziek maar ook uit interviews en hoogtepunten van eerdere evenementen. Vrijdagavond nemen pioniers Darkraver en Paul Elstak de stream over. Zet ‘m niet te hard om ruzie met de buren te voorkomen. 

5. Club Quarantäne
Wil je er een weekender van maken? Dat kan! In Berlijn is een ‘nieuwe’ club geopend, namelijk Club Quarantäne. En deze club gaat dit weekend 36 uur open. Om het anderhalf uur neemt een andere dj de draaitafel over. Onder anderen Ben Ufo, FJAAK en Jayda G komen je feest maken. Iedereen is welkom in de club maar racisme, homohaat, transhaat en seksisme worden niet getolereerd. Het moet wel leuk blijven. En met een line-up als die van deze club moet dat niet zo lastig zijn. 
Delen: