Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De batsplek bucketlist

  •  
01-11-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
674 keer bekeken
  •  
#wildwippen_621617202.png
Tijdens je thuiswoon tijdperk is een neukpartijtje in bed niet altijd een optie. Zit het puntje er eindelijk in. Komt je moeder ineens binnen om je was op te halen. ‘Wat de neuk ma?!’
Maar zodra je op kamers gaat verandert dat. Dan heb je een eigen afwerkplek waar je kan doen wat je wil. Verdomme wat chill! En saai. Want uiteindelijk belandt elk wippertje in hetzelfde bed. En na een paar pompsessies heb je alle hoekjes van die acht vierkante meter ook wel gehad. Daarom presenteren wij, speciaal voor jou, de batsplek bucketlist!
Op school
Een vluggertje op de gang. Piemel in kut praktijken in het auditorium. Een wipje op de wc. Of een neukpartij in de vergaderruimte. Het maakt niet uit waar. Grijp je batskans! Moet lukken in die vier jaar, toch? 
In de kroeg
Blijf langer hangen en bats de barman of –vrouw. Een potje knallen op de plee met een mede lambal kan natuurlijk ook. Maar met de gordijnen dicht de tent door knallen is leuker. En comfortabeler. 
Trein
Zoek een schone treinplee op en maak een vluggertje. De wc’s in intercity’s zijn groot zat. Geloof ons.
Studievereniging
Of je nou lid bent of niet, een potje plompen op een studievereniging moet lukken. Daar zijn genoeg hitsige hertjes en balbare corpsballen. Lul jezelf naarbinnen. Bestel twee bier en regel een campusmatras. Of word zelf lid en stel je beschikbaar, ook goed. #corpsbalballen
Boerenschuur
Je zou het niet zeggen met zo’n achternaam. Maar bij   De Schaamrode Loper was de buitenseks tip van Henny Huisman een boerenschuur. En als zelfs Hénny het daar gedaan heeft, kan jij niet achterblijven. 
Op een dak
Tijdens een potje dakdoggystijlen heb je beiden een mooi uitzicht. Weer eens wat anders dan een muur. Regel wél even een dak dat boven andere huizen uit torent. Tenzij je graag bekeken wordt natuurlijk. #schreeuwhetvandedaken
Op de middenstip van een voetbalveld
Een lekker potje ballen. Daar zijn voetbalvelden voor gemaakt. En aan het einde van deze pot wordt de kruising keihard volgeschoten met zaad.
Op het strand
Dit potje pompen moet je een beetje voorbereiden. Vrouwenmossels en zand is een beetje een naaktslakken en zout combi. Zeg maar daaaaag slakkenspoor. Oh, en het schuurt als de tering. Neem dus een kleed mee. Wel zo chill.
Bubbelbad
Batsen in een bubbelbad. Het klinkt zo al lekker! Flesje champagne erbij en gaan met die banaan. Meer hoeven we niet uit te leggen toch? #sjiekdepiemel
In de Ikea
Zoveel ongebruikte batsbare bedden in één winkel. Zonde! Koop wel eerst alle shit die je nodig hebt en waag dan pas een poging. Als je betrapt wordt kom je niet meer binnen.
In de bios
In de middag is de kans op een potje plompen in de bios het grootst. Zoek een kutfilm uit en ga achterin zitten. Grote kans dat er verder geen hond in de bios zit. Mag vast wel van de bioscoopmensen. Waarom zouden ze zo’n bon anders “het leukste cadeau in het donker” noemen?
Vliegtuig
Deze hoort op iedere batsplek bucketlist. En aangezien luchtvaartpersoneel er zelf flink op los neukt moet dit toch verdomme te doen zijn! #milehighclub
Zo, jullie kunnen weer even vooruit. Als je de hele lijst hebt gehad, mag je jezelf kronen tot eindbatsbaas. Vanaf dan mag je ‘Bats’ voor je naam zetten. Overal. Met een watervaste stift. Wordt vet ondersteund door instanties en dat soort dingen. #lifegoals
Missen we nog een briljante wipspot? Zet ‘m hieronder in de comments!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.