Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dagboek van een vrouwelijke No Fapper

  •  
29-10-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1230 keer bekeken
  •  
nofap
No Fap November, oftewel een maand niet aftrekken. Het lijkt een mannending. Je leest overal hoe positief het voor een man is om een maand lang niet te masturberen. Maar wat voor effect heeft No Fap op het vrouwelijke lichaam? Ik offerde mezelf op en zocht dit uit.

Mannen zijn over het algemeen heel positief over een maand niet masturberen, ik lees lovende artikelen. Je hebt meer tijd, je kan vaker sporten en je bent minder obsessief bezig met klaarkomen. Maar ik kan niks vinden over de ervaring van vrouwen die hier aan mee hebben gedaan. Daarom heb ik ervoor gekozen om eigen proefkonijn te spelen en vier weken lang niet te masturberen.


Week 1

De eerste week merk ik niet zoveel. Ik ben heel moe, heb vooral last van mijn menstruatie. Ik voel de buikkrampen tot in mijn tenen en heb daardoor totaal geen behoefte om te masturberen. Mijn libido is op een all time low. Omdat ik zo chagrijnig ben denk ik bijna niet aan het feit dat ik niet mag masturberen. Af en toe beginnen mijn collega’s erover en denk ik: Oh ja, dat mag inderdaad niet. De eerste week vliegt dus zo voorbij.


Week 2

Nu mijn menstruatie voorbij is heb ik de hele tijd zin, zeker als ik in bed lig. Als afleiding kijk ik de serie “How To Get Away With Murder,” maar de seksscènes tussen Laurel en Frank doen meer met me dan ik zou willen. Het werkt dus een beetje tegen me. Om alles nog wat erger te maken heb ik die nacht zelfs een droom over de ex van een goede vriendin. Het ergste is: ik vind hem niet aantrekkelijk, totaal niet. Toen ik wakker werd voelde ik mij schuldig naar mijn vriendin toe, volgens mij heeft zij nog gevoelens voor hem. Ik moet nog 20 dagen en vraag me af of ik dit volhoud.


Week 3

Het is alsof heel mijn leven draait om klaarkomen. Ineens wil ik met elke man die ik ook maar enigszins aantrekkelijk vind naar bed, ik herken mezelf bijna niet. Wanneer ik thuis en alleen in mijn kamer ben, kan ik echt alleen maar aan een ding denken. In het weekend sta ik echt op het punt om ‘fuck it’ te zeggen, maar ik hou me sterk. Het is best frustrerend. Heel frustrerend eigenlijk. Normaal denk ik er niet over na, nu ben ik er constant mee bezig. Ik heb het gevoel dat de No Fap averechts werkt. In plaats van detoxen voel ik me een losgeslagen nymphomane.


Week 4

Ik moet over een week ongesteld worden. Daarnaast ben ik ziek. Ik heb geen zin om te masturberen. Ik wil het wel doen, gewoon omdat het niet mag. Maar de drang van de weken ervoor is er niet. Gelukkig duurt het nog maar even, ik ben bijna klaar! Ik vraag me wel af of mijn orgasme na dit hele avontuur intens wordt of een tegenvaller is. Wie weet kan ik misschien wel ineens squirten? In mijn hoofd heb ik nog geen plan gemaakt over wanneer ik na deze lange maand weer ga masturberen.


Als ik hierop terugkijk vind ik het niet waard. Op een paar frustraties en obsessies na heb ik er weinig aan over gehouden. Het is niet zo dat ik meer ben gaan sporten of gezonder ben gaan eten. Ik ben juist voor mijn gevoel meer dwangmatig naar zelfbevrediging gaan kijken. De verleiding om iets te doen wat eigenlijk niet mag, is gewoon heel groot. Ik raad het je ook voor de volle 100% af. Blijf lekker mastruberen en van je orgasmes genieten. Na een stressvolle of drukke werkdag heb je zeker even een fijn momentje voor jezelf verdiend, of dit nou met chocola of met een orgasme is: keep yourself happy.
Meer over:

november, #nofap
Delen: