Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Anus schoonheidswedstrijd

  •  
11-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2119 keer bekeken
  •  
#superster_3130650403.png
Ga met je rug naar een spiegel staan. Buk voorover. Stop je kop tussen je benen. Duw de tarrels aan de kant. Bekijk je asser. Wat zeg je ervan? Gaat jouw anus dé ster worden van de bruine anjer schoonheidswedstrijd? 
Brian Sloan organiseerde vorig jaar al schoonheidswedstrijden voor de pruim en de balzak. En nu zoekt hij schitterende sterretjes. De letterlijke versie van Sterretje Gezocht zeg maar. Het idee is simpel. Iedereen die naar zijn bruine grot kijkt en denkt: verdomme wat heb ik een prachtige darmpoort, kan meedoen. 
Hoe dan? Nou zo: eerst knip je de tarrels eruit en jas je een scheermes door je naad. Eventueel behandel je jouw poepsproeier met dikke bleek, voor die extra shine. Schrijf op een briefje: ‘Autoblow anus contest’. Pak een camera en wat verlichting.  Zoek de hoek waarin je strak afgetrainde kringspier het beste uitkomt. Hou het briefje erboven. Schiet een mooi kiekje en meld je aan op deze website .
De drie mooiste rimrandjes winnen dikke knaken. En er worden pocket anussen van gemaakt. Als je wint kan de hele wereld jou dus in je reet neuken. Super motiverend!
Heb schijt, meld je aan!
#superster
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.