Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

9 x Seksregels voor huisgenoten

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
5755 keer bekeken
  •  
9 seksregels
Bijna iedereen heeft weleens met huisgenoten gewoond. Samenwonen met huisgenoten is voor de één een feest. En voor de ander net zo kut als een droge vinger met een lange nagel in je kont. Maar ook de allerliefste en leukste huisgenoten liggen regelmatig keihard te naaien in je huis. Fijn voor ze! Maar soms ook strontirritant. Wat doe je daaraan? Nou een paar regeltjes opstellen. Komen ze:
1. Respecteer de dichte deur
Of diegene nou alleen of met iemand anders op zijn of haar kamer is: een dichte deur doe je niet open! Een dichte deur betekent niet storen. Daar heb je geen extra bordje voor nodig. Zoals je moeder zou zeggen : ‘Het is hier geen hotel!’. Nee, als de deur dicht zit moet je ongestoord aan je pik kunnen trekken en met je vibo kunnen spelen. Of liggen rampetampen natuurlijk. En moet je echt, echt, écht iets weten van je huisgenoot die met zijn of haar lekkertje op de kamer zit? App of bel even. Maar klop niet direct op de deur. Niks is kutter dan je wipsessie moeten onderbreken omdat je huisgenoot wil weten of ie het restje kleffe spaghetti van gister mag opmaken.
2. Houd je sappen bij je
Ga niet vol palen op je de bank in de huiskamer. Daar moet de rest ook nog zitten. En een bank vol spermavlekken zit een stuk minder lekker. Tuurlijk, we snappen dat je het hele huis wil ontgroenen en in alle kamers wil neuken. Maar staand kan dat ook prima. Daar hoef je heus niet de keukentafel voor te pakken. En een bammetje pindakaas smaakt een stuk lekkerder zonder tarrels. En nog belangrijker: neuk niet in de kamers van je huisgenoten (tenzij je die huisgenoot neukt)! Doe je dat wel? Dan ben je af en mogen je huisgenoten jou eruit trappen.
3. Geluid hoort erbij
Wees niet de zure sloot die over ieder kreuntje gaat zeuren. Seks is fijn en seks is goed. En seks is het best als je jezelf lekker kan laten gaan. Als je samenwoont met huisgenoten ga je bonkende bedden en gekreun horen. Tuurlijk moet de neuker ook rekening houden met de rest. Als je huisgenoten vroeg moeten slapen dan zet je de radio ook niet ineens keihard aan. Maar binnen redelijke tijden mag er best geluid gemaakt worden. Heb je er last van? Zet dan gewoon je muziek aan.
4. Laat ze gaan
Ga het potje plompen ook niet onderbreken omdat je er last van hebt. Althans doe dat niet direct. Een potje seks duurt vaak nog geen tien minuten. Zo lang kan je best wachten. Oké, als je huisgenoot doordeweekse om drie uur ‘s nachts uren keihard ligt te kreunen dan mag je best schreeuwen dat diegene z’n bek moet houden. Maar laat het anders gaan en spreek diegene er eventueel later op aan.
5. Douchekwakjes
Een potje pompen onder de douche is helemaal prima. Beetje ongemakkelijk vaak. Maar samen douchen is gewoon fijn. En als je daar dan samen naakt staat dan gebeurt er vaak toch wel iets. Maar spermakwakjes gaan onder de douche klonteren en blijven plakken aan álles. Heeft te maken met de proteïne die erin zit dat stolt. Zorg daarom dus na het douche-batsen of een flinke ruksessie dat je alle spermakwakken wegpoetst voor je weggaat. In andermans klonterige kwakje stappen met je blote voet is behoorlijk ranzig. En houd de douche ook niet te lang bezet met je sekspraktijken. Vooral in de ochtend is dat strontirritant.
6. Daten in de woonkamer
Je hebt een lekkertje ontmoet en wil indruk maken met je kookkunsten. Heel logisch, want dan kan je na het eten makkelijk het toetje tot je nemen. Neuken dus. Probeer dit zoveel mogelijk te plannen als niemand thuis is. Maar het is ook niet gek om eens in de zoveel tijd te vragen of ze jou even een beetje privacy willen geven daar. Gun elkaar die ruimte. Maar denk wel aan regel twee! En als dat lekkertje van je wel alleen woont kan je natuurlijk beter daar afspreken.
7. Sharing is caring
Je hebt een geile tijger gevangen, maar komt erachter dat je geen condooms hebt. Wat doe je dan? Vragen of je huisgenoot er eentje heeft natuurlijk. Met een ongebruikte kloppende paal of glij-grage doos blijven zitten is helemaal kut. Bespreek dit met je huisgenoten. Waar liggen hun condooms en mag jij ze pakken in geval van nood? Of maak een gezamenlijk nood-condoompot, nog beter!
8. Plakkers
Wordt je scharrel een kwarrel? Helemaal chill! Misschien krijg je zelfs wel verkering, nog mooier! Maar maak wel even duidelijke afspraken over vaste scharrels, kwarrels, vriendjes en vriendinnetjes. Jij vindt het misschien relaxt dat je lekkertje altijd bij je slaapt. Maar je huisgenoten kunnen dat ook strontirritant vinden. Moeten ze hun huis met nog meer mensen delen, pleur op. Of ze vinden het helemaal prima, dat kan ook. Je weet het niet. Dus bespreek dit even goed.
9. Meld het even
Ben jij een keer een nachtje of heel weekend weg? Meld dat dan even aan je huisgenoten. Daar kunnen zij namelijk ook gewoon gebruik van maken. Denk aan regel nummer zes, komt mooi uit dan. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.