Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

9 x Seksleugens die vrouwen vertellen

  •  
30-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2591 keer bekeken
  •  
sshhh.._2864157199.png
Liegen is kut. Maar een leugentje om bestwil mag. Vooral tussen de lakens. Toch? Niet dat vrouwen graag liegen. We houden gewoon rekening met de tere zieltjes van mannen. Zo zijn we. En we hebben geen zin in gejank als de daad erop zit. 
1. “Dit doe ik normaal nooit, hihi”
Inclusief de hihi. Voor het extra ‘kijk mij eens een onschuldig klein meisje zijn’-effect. Dacht je nou echt dat je de eerste bent die ze dronken d’r bed insleurt? Terwijl jullie elkaar pas 2 uur kennen? En dan zeggen ze dat vrouwen naïef zijn. 
2. “Ik ben aan de pil
Tenzij je graag ‘Kom maar bij papa!’ roept moeten alle alarmbellen afgaan als ze vaag doet over de pil. Hoe geil je ook bent, schuif die regenjas om je sjonnie. Het is echt een dikke vette nee om hierover te liegen. Maar toch gebeurt het.
3. “Je bent de beste die ik ooit heb gehad”
Dat je nog niet eens in de buurt komt van haar ex wil ze je besparen. Misschien heeft het tijd nodig. Toch? Toch?? 
4. “Dit kwam onverwachts!”
Héél onverwachts. Zo onverwachts dat ze haar meest sexy setje heeft aangetrokken en zich van top tot teen (ja, ook haar teenhaar) gewaxt heeft. Dat ze normaal behaarder is dan Bokito en in haar ouwe pyjama chillt hoeft niemand te weten. 
5. “Wat smaak je lekker!”
Ja, sperma is écht onze favoriete smaak. We gooien het door smoothies, maken er pannenkoeken van en drinken het zelfs puur. Right?
6. “Ik hou van je”
Snel, snel! Gooi er nog een woord achteraan. Piemel! Ik hou van je piemel! Klaarkomen maakt ons emo en in de war! #gvd
7. “Oh jaaaa, ik kom! 
Hoe harder ze dit roept, hoe harder ze liegt. Sommige dingen spreken voor zich, toch? Dat ze een orgasme faket, hoeft trouwens niet aan jou te liggen. Dat kan ook hierdoor komen. 
8. “Wat is ie gróót!
Wat ie niet weet, kan hem niet kwetsen. Toch? 
9. “Ik heb maar vijf bedpartners gehad”
Die ze zich nog kan herinneren ja. Tel er nog maar vijf bij op. Vrouwen vergeten, mannen overdrijven. 
Delen: