Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

8 Films die je stoned moet kijken

  •  
02-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
22601 keer bekeken
  •  
#HOWHIGH? _88095381.png
Zo stoned als een kanarie of zo high als een papegaai. Op deze films ga je sowieso lekker met wat groens in je systeem. Bereid je voor op een potje lachen, smoken, janken, vreten, nog meer smoken, nog meer vreten en nog meer lachen.
Friday
Je hebt geen werk. Je hebt geen studie. Je hebt verdomme niets beters te doen dan dit artikel lezen. Ga eens film kijken en blowen ofzo. Friday kun je niet nuchter kijken. Je ziet de homies Smokey en Craig hun shit together getten. En dat gaat natuurlijk helemaal mis. Heerlijk! Trek je pantoffels aan. Steek iets te roken op. En druk op play. #friyay
Pineapple Express
Geen idee waar iemand het over heeft als hij om ‘item nine’ vraagt? Dan heb je Pineapple Express nog niet gezien. Schaam je. Hilarische onzinfilm! Hoe je je voelt tijdens deze film? Als een stukje boter. Smeltend op een stapel koekjes. Hmmmm…
Harold and Kumar Go To White Castle
Eigenlijk zijn alle Harold and Kumar films goud. Maar vooral deze. Ze blowen zich helemaal de knettertjes. Krijgen een vreetkick. Gaan naar een fastfoodketen om zich vol te stouwen. Komen een ziek lijpe wasbeer tegen. Hebben de tijd van hun leven met grote, lopende zakken wiet. En rijden op een cheetah. Kortom: die gaan lekker.
The Big Lebowski
Want: the dude. Genoeg gezegd. Oké, iets meer dan: een heel vreemd plot, crazy personages en bizarre humor. Een agressieve Vietnamveteraan en een oude,bowlverslaafde hippie op avontuur. Precies wat je nu nodig hebt. Let’s go bowling!
How High
Method Man en Redman. Veel meer ingrediënten voor een stoner film heb je niet nodig. Het plot is super bizar. Alle stereotypes over de ghetto, blowen, rijkeluiskindjes en de universiteit komen voorbij. Zo slecht dat hij goed is dus. Insider tip van de boyz: word high, studeer high, krijg high scores!
Up In Smoke
“Is that a joint man? It’s like a quarterpounder!” Deze film komt al uit 1978. Whut!? Gemaakt door ekte ekte hippies dus. En dat is te merken. Cheech en Chong zijn de beste marihuana-matties die je je kan wensen. Pak een bong en check Cheech en Chong!  

Beavis and Butt-Head Do America
Ook een gevalletje #zoslechtdatiegoedis. Tijdens het kijken van deze film ga je net zo vies grinniken als Butt-Head. Een redneck ziet het duo aan voor huurmoordenaars. Hij biedt ze tienduizend dollar om naar Las Vegas te vliegen en zijn vrouw te killen. Ze maken een fakking geniale trip #dubbelzinnig. Zo trippen ze kapot hard op lsd in de woestijn. En belanden ineens in een Rob Zombie videoclip. Einde! Episch! #ghehehehehehe
This Is The End
Deze moesten we natuurlijk op het eind noemen. Dat snap je. In This Is The End heb je het ene WTF-moment na het andere. Je ziet dingen die je oogbal verkrachten. Anaal. Door tien dudes. Met andere woorden: shit gebeurt. En shit gebeurt hard. Een legendarisch huisfeestje bij James Franco met een hele lekkere gastenlijst. Rihanna, Emma Watson, Jonah Hill, Seth Rogen, Michael Cera, Channing Tatum. Die laatste zie je trouwens als bitch in een SM-pakje. Channing Tat-YUM.

Meer over:

blowen, high, films, stoned, joint
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.