Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

7 x Hilarische seksongelukken

  •  
27-11-2017
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
4213 keer bekeken
  •  
seksongelukken1
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens de seks. Door het bed zakken of blauwe plekken hebben we (bijna) allemaal weleens meegemaakt. Daar is weinig geks aan. Maar er kan natuurlijk ook écht bizarre shit gebeuren. En dat zorgt voor verhalen waar je plaatsvervangende pijn of schaamte van krijgt. Verhalen die je niet wil missen, maar die niemand je zomaar op een feestje vertelt.
1. Mi-auw!
“Mijn vriendje en ik hadden hele geile, liefdevolle seks en gingen er helemaal op in. Tot hij uit het niets ineens een spastische beweging maakte en schreeuwde. Hierbij kreeg ik zijn elleboog keihard tegen mijn neus en hij stootte zijn hoofd en viel van bed. Toen ik vroeg wat er in godsnaam gebeurde, stak hij zijn hoofd boven het bed uit en zei hij: “JE FUCKING KAT LIKTE ZOJUIST MIJN KONT!!!!” Ik kwam niet meer bij. We zijn trouwens nog steeds samen. Mét kat.”2. Chocoladelolly
“Ik had voor de eerste keer anale seks met mijn ex-scharrel. Ik kwam in haar klaar en toen ik hem eruit haalde zat mijn lul onder een mix van sperma en poep. Zij stopte zonder na te denken mijn lul in haar mond, voordat ik haar kon waarschuwen. Ze moest direct kotsen. Daar moest ik ook weer van kotsen. Sindsdien heeft ze me nooit meer teruggebeld.” 

3. Billen/ballen
“Mijn vriendin zat bovenop me, cowgirl, en het voelde zó goed. Ik besloot de boel nog geiler te maken door haar te spanken. Ik stak mijn arm uit en wou haar een forse tik op haar kont geven. Maar ik zat te laag en sloeg mezelf keihard in mijn ballen. Tijdens de seks.”


4. Superfris
“Eén van m’n exen had een ‘gek ideetje’. Ze had een héél scherp pepermuntje op en besloot me toen een pijpbeurt te geven. Het branderige gevoel en de pijn die ik toen voelde was onbeschrijflijk.”

5. Burningman
“Vraag me niet hoe precies, maar ik heb brandwonden opgelopen door het tapijt. We hadden seks op de grond en ik probeerde haar billen te beschermen tegen het ruwe tapijt. De plekken op mijn polsen waren heel erg opvallend en lastig uit te leggen.”

6. Neuken in de keuken is leuk
“We hadden hele wilde, spontane seks op het aanrecht. In onze geilheid veegden we vanalles aan de kant. Toen we van standje wilden wisselen draaide ik me om en ging ik vól met mijn billen in een kapot wijnglas zitten, wat nog verder kapot barstte. We hebben met een pincet alle stukjes glas uit mijn bil zitten peuteren.”


7. Een tandje erbij
“Na het stappen kwam ik thuis met een meisje dat ik in een bar had opgepikt. We waren allebei best dronken, dus de seks ging een beetje stuntelig. Ik lag bovenop haar en door de alcohol was ik niet zo stijf als normaal. Met mijn rechterhand begeleidde ik mijn lul bij haar naar binnen, waardoor ik alleen op mijn linkerhand steunde en boven haar hing. Op dat moment slipt mijn linkerhand weg, waardoor ik in volle vaart met mijn gezicht bovenop haar gezicht knal. Dat ging zó hard dat mijn twee voortanden haar kin opensplijten. DIEP. Er was zóveel bloed en haar kin lag helemaal open. Door al het bloed realiseerde ik pas minuten later dat ik mijn twee beide voortanden hierbij ben verloren.”  
Had jouw verhaal hiertussen moeten staan?
Mail hem dan naar spuitenenslikken@bnnvara.nl en wie weet kom je in deel twee!
Delen: