Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

7 Tips om samen klaar te komen

  •  
21-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
26869 keer bekeken
  •  
#kreunenmaar_2284167480.png
Klaarkomen is mega chill. Duh. Tegelijk klaarkomen met je moppie is nog veel chiller. Maar eh, chicks hebben slechts 30% kans op een orgasme. Mannen 75%. Best wel rocket science om tegelijk klaar te komen dus. Maar vergeet al die cijfertjes, wij hebben dé formule om in koor te kreunen!
1. Haal de druk van de ketel
De toverstok kan de tweede iets beter timen als de man al een orgasme heeft gehad. Dikke kans dat ie dan ook echt nog even door kan als er ‘ga door, ga doorrrrr’ geroepen wordt.
2. Glijmiddel  
Halleluja. Onze grote glibberige amigo . Een dikke 50 procent komt makkelijker klaar met glijmiddel. Gelijk inslaan dus die handel! #spuitenenkwakken
3. Kletsen tijdens het ketsen
Zeg wat je wil, hoe je het wil, hoe hard, hoe snel en hoe diep je ’t wil. En laat weten hoe ver het nog is naar Mount Climax. Tel af vanaf tien. En kom samen bij één. Drie, twee, één.. kreunen maar!
4. Het juiste standje
Bij doggy of cowgirlstyle is de kans op synchroon komen het grootst. De voorste wand van de puni krijgt dan extra aandacht. Triggert de G-spot enzo.
5. Likken en gelikt worden
Een ander succesnummertje op de menukaart voor orgasmes is standje 69. Leg de nadruk op die kleine roze skittle of Duitse helm en het klusje is zo geklaard.
6. Geile praat
Gebruik dirty talk om elkaar over het randje te helpen. Zo stimuleer je elkaar ook mentaal. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het lichamelijke gevoel, maar dat kan je wel lekker opkrikken met wat geile praat.
7. Trillen maar!
Vanaf nu is de vibo je beste vriend. Het lukt veel vrouwen niet om te komen door neuken alleen. Maar gelukkig bestaat de clit. Druk de vibo op dat knopje terwijl je geneukt wordt. Dubbel zo lekker!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.